Bejelentés


Kristály-Lónecelde!!! Nevelj te is pacit!!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
lovas oldalak

Valljuk be, ez az oldal nem profi, mivel a szerkesztő nem kínál komoly lehetőségeket. Van egy másik, sokkal sokkal sokkaljobb oldim! Nézzétek meg: www.pony.lapunk.hu

tovább >>


lovas versenyek

minden második hónapban hónapban rendezünk egy lovas versenyt, amin kötelező részt venni. Március végén lesz az első megtartva. A jelentkezés ingyenes! A győztes 200 érmét kap!

tovább >>


pacihitel!!!!

Ha nincs elég érméd, de nagyon szeretnél megvenni valamit, vehetsz fel pacihitelt! Többet tudhatsz meg erről, ha benézel a pacihitel- aloldalba!!!

tovább >>


lóverseny

tehetséges a lovad? Közeledika verseny! Nevezd a lovad, ami 50 érme, nyerd meg, s kapsz 1000 érmét!!! Ahoz, hogy meg tudd nyerni, edzened kell, megfelelő energiadús táplálékokkal etetni! A ló edzéséhez szükséges: lábvédő, kantár, nyereg, futószár, és lovaglópálca! Jó nevelgetést!!!!

tovább >>


Cserebere

Ha van olyan lovas felszerelésed, amit kinőttél, vagy csak egyszerűen nem kell, itt elcseélheted, vagy eladhatod! Írj nekem egy e-mailt a holmiról, mit kérsz érte, és esetleg kép is jöhet ha van róla, szóval ide kérem az e-mailoeket: blackdevils@citromail.hu Írd le, milyen állapotban van a felszerelés!!! Ja és a neved, e-mail címed, vagy ha úgy gondolod, a tel. számod is írd le!

tovább >>Szavazás

EmbarassedCoolHali mindenki!!!


27-én kezdődik a kötelező lovas verseny! Addig is irány az istálló, nézzétek meg a lovakat, és amelyik a legjobban tetszik, írjátok a nevét az üzenőfalra!!! Akár a te szavazatod meg is változtathatja az eredményt!!!!


A verseny goppy számára jelent sikert, gratula neki, és gazdájának, Sara-nak, aki 200 érmét nyert!


Kérlek szavazz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez az oldal a lovakkal foglalkozik, itt nevelhetsz lovat, versenyeztetheted, és megismerheted a lótartás minden csínyát-bínyát! Ha esetleg olyan kérdésed van amire a választ nem találod meg az oldalon, írj nekem, a kérdések- menüpontban meg fogod találni a választ! Cím: blackdevils@citromail.hu


Kérdéseidet felteheted akár az oldallal, akér a lovakkal kapcsolatban!!! Jó szörfözést!!!


Alzee


 

 


Ha az isten valaha a lónál szebbet teremtett, azt biztos megtartotta magának!!!<- Az oldal szlogenje!Ismerjétek meg az oldal kabala-pacijait, Szikrát-aki nagyon ért az oldalhoz- és Freedomot, aki mindent tud a lovakról. Ők lesznek majd a segítségetekre!!!


Szikra


Freedom
Keresés a honlaponIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!